Thursday, May 3, 2012

Tere!

On võimalik tasuta omandada kirjastuse Fantaasia raamatuid! Kirjastus Fantaasia alustab populaarset blogimängu, mis laieneb ka Facebookile.

Kõik, kes alates 02. maist kuni 25. maini 2012 panevad oma blogisse või oma Facebooki lehele ühe kirjastuse Fantaasia raamatu arvustuse (soovitavalt koos kaanepildiga) ja postitavad toimiva lingi kas Fantaasia Facebooki kommentaariumisse või saadavad selle aadressil fan@uninet.ee ja ma tõstan ise sinna kommentaariumisse üles, saavad vabalt valida ühe kirjastuse Fantaasia raamatu, tingimusel, et meil see laos on.

Seega ei saa kahjuks valida Indrek Hargla "Suudlevaid vampiire". Lisaks ei saa valida ka veel ilmumata raamatuid, nende hulgas Siim Veskimehe "Lahkulöömislahingud", mis tõenäoliselt ilmub 10. mail. Raamatu saadame postiga, postikulud tasume Eesti piirides ise.

Arvustus ei pea olema kiitev, kuid kriitika võiks olla konstruktiivne. Arvustuse pikkus on arvustaja enda valida. Ja arvustus peab olema postitatud alates 02. maist, seega varasemad arvesse ei lähe. (Kuid varasemaid arvustusi võib korrata, näiteks väikeste täiendustega.) Iga arvustaja võib saada selle mängu jooksul vaid ühe tasuta raamatu – kuid on võimalik saada ka parima arvustaja preemia, milleks on lisaks veel üks vabalt valitav raamat eelpoolnimetatud tingimustel.

Tervitades
Eva Luts

1 comment: